Turkcell Numara Sorgulama servisi

Turkcell Numara sorgulama


Turkcell hat numaralarını Sorgulamak ve öğrenmek için aşağıdaki Bilgi Teknolojileri kurumu BTK Numara taşıma sorgulama sitesinden kolayca öğrenebilirsiniz.

Yani bu servis Aradığım numara hangi şebekeye hangi GSM Operatörüne ait onu sorgular ve size "bu numara Vodafone a kayıtlıdır, bu numara turkcell e kayıtlıdır, bu numara Avea ya kayıtlıdır" şeklinde numaranın kime hangi şahsa ait olduğunu göstermeden sadece hangi GSM operatörüne ait olduğunu size bildirir. aslıda Turkcell Numara sorgulama servisi sizlere sadece Turkcelle ait olan numaraları gösterebilir. BTK numara sorgulama sitesiyle hangisine ait olduğunu merak ettiğiniz numarayı girersiniz sorgularsınız ve size hepsini gösterir.
Turkcell Numara sorgulama servisinde böyle bir hizmet yoktur. aynı şekilde Diğer operatörlerin numara sorgulama servislerinde de böyle bir özellik yoktur.
11880 Turkcell Numara sorgulama servisinde 11818  Turkcell numara sorgulama servisinde de sadece aradığınız numara rehbere açıksa gizlenmemişse aradığınız numaranın hangi şahsa ait olduğunu bildirir.

Avea numara sorgulama için resmin altındaki ÖĞREN yazısını tıklayın.
turkcell+numara+sorgulama+servisi
ÖĞREN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder